sayaç

Ölüm ve Doğum Haberleri






 ÖLÜM HABERLERİ






 TURSUN KÖYLÜ GERMANLAR SÜLALESİNDEN GERMAN MUSTAFA'NIN BASRİNİN OĞLU HÜSNÜ'NÜN EŞİ HAYRİYE VEFAT ETMİŞTİR . YARIN ÖĞLE  CUMA NAMAZINDAN SONRA SEFA KÖY FEVZİ ÇAKMAK CAMİSİNDE CENAZE NAMAZI KILINARAK YARIN 17 02 2012 CUMA GÜNÜ DEFNEDİLECEKTİR .  TURSUNKÖYLÜLER ADINA,MERHUMA ALLAHTAN RAHMET VE AİLESİNE SABIR METİN OLMALARINI DİLERİM . BÜTÜN TURSUN KÖYLÜLERE VE TANIDIKLARINA ÖNEMLE DUYURULUR






Bulgaristanın Razgrat iline bağlı Tursun köyden Hafızlar sülalesinden Remzinin eşi Hafız Ayşe Bayramın ilk günü 30Ağustos 2011 tarihinde Silivride Vefat etmiştir . Silivri camisinde cenaze namazı kılınarak aynı bölgede defn 'edilecektir.Tursunköylülere önemle bildirilir . Tursunköylüler adına Merhuma Allahtan rahmet ailesine sabır metanet dilerim .  




Bulgaristan'ın Razgrat iline bağlı Tursunköyden Alişler Sülalesinden İslam’ın Aliş’in oğlu

Selim bu sabah Bulgaristan'ın Razgrat iline bağlı Tursunköyden Selim bu sabah 07 01 2011 Cuma mubarek günde vefat etmiştir .Cenaze namazı Tursunköy camisinde kılınarak Yine Tursunköy mezarlığına bu gün defnedilecektir . Tursunköylülere önemle bildirilir . Tursunköylüler adına Merhuma Allahtan rahmet ailesine sabır metanet dilerim .


Esenyurtta ikamet eden Tursun köylü Adem Hocalar sülalesinden Selime Şen Bu gün 07 01 2011 Cuma mubarek günde rahmetine kavuşmuştur. Yarın öğlen  Örnek Mah .Gazi Osman Paşa camisinde cenaze namazı kılınacaktır.   Merhum'a Allahtan rahmet geride kalan ailesine sabır ve metin olmalarını Tursun köylüler namına diliyorum . 

Bulgaristan'ın Razgrat vilayetine bağlı olan Tursunköyden Ali Osmanlar sülalesinden Ahmet ve Nebibenin oğlu  Mehmet bu gün 07 01 2011 Cuma mubarek günde vefat etmiştir. Cenaze namazı Tursunköy camisinde kılınarak Yine Tursunköy mezarlığına bu gün defnedilecektir . Tursunköylülere önemle bildirilir . Tursunköylüler adına Merhuma Allahtan rahmet ailesine sabır metin olmalarını dilerim .
 

Tursunköylü Değirmenci Selim oğlu Ahmet'in oğlu Mesimi dün 22 Ocak Pazar öğlenden sonra umulmadık bir trafik kazasında  vefat etmiştir . Bu gün 23 01 2011 Pazar ,Mesimin cenaze namazı Çerkezköy Kapaklıda kılınarak, yine Kapaklı mezarlığında defnedilecektir
Merhum'a Allahtan rahmet geride kalan ailesine sabır ve metin olmalarını Tursun köylüler namına diliyorum . 

 Bulgaristanda Tursunköyde ikamet eden Gölcükler Sülalesinden Yakup'un oğlu Abdullah vefat etmiştir .
Bütün Tursunköylülere ve komşu köydekilere önemle Duyurulur.  


Tursun köylü Selim Hocaların Basri nin damadı Osman ,yani Basri’ nin kızı Vesilenin eşi Osman Kabulalı bu sabah Kapaklı Bahçelievler mahallesinde vefat etmiştir. Tursun köylülere Yakın hısımakrabalarına ve Kabullar köyünden yakın hısım akrabalarına tanıdıklarına önemle duyurulur. Cenaze namazı kılındıktan sonra bu gün Kapaklı
mezarlığında defnedilecektir .
Merhuma Allahtan rahmet geride kalan aileye de cenabu Allahtan sabır ,metin olmalarını dileriz .

Tursunköylü Germanların  Recep'in oğlu Necmi Atalık bu akşam saat 12:30 da vefat etmiştir . Cenaze namazı Öğlen Örnek mah Gazi Osmanpaşa Camisinde kılınarak bu gün 
19 Aralık 2011 Pazarertesi olmak üzere defnedilecektir.Tursunköylülere Ve komşu köylülere tanıdıklarına Duyurulur. Merhuma Allahtan Rahmet Geride kalan Ailesine Allahtan sabır ve baş sağlığı dilerim.


Doğum Haberleri
         Saygıdeğer Tursunköylüler , bu " Tursunköy" İnternet sitesi kurulalı ilk defa sitemizde bir mini konumuz olacak . Bu elbette çok sevindirici bir olay . Zeynullahların   Cevat'ın oğlu Celal'in kızı  İREM  01 04 2010 tarihinde dünyaya geldi. Bütün aileye Tursunköylüler namına  sağlıklı ve mutlulık dolu yıllar diler Anneli babalı büyümesini dileriz .
   

    Nasıfların Halimin kızı Hazel'in ve Riza'nın oğlu Tamer'in 14 04 2010 tarihinde EFE adlı bir oğlu dünyaya geldi .Bütün Tursunköylüler adına Riza ve Hazel'in ailesine sevinç ve mutluluklar diler Efe'nin sağlıklı ve mutlu dolu yılar ,anne babalı büyümesini temeni ederim .      

Hatip Hasanların Veli'nin torunu Cahit' in 26 04 2010 tarihinde CEREN isimli bir kızı dünyaya geldi . Bütün Tursunköylüler adına Vahit ve Emine'nin alesine sevinç ve mutluluk diler , Ceren'e sağlıklı ve mutlu yıllar , anneli babalı büyümesini temeni ederim 

 Adem Hocalar sülalesine bir ferti daha karıştı Adem Hocaların Seyfi Hocaoğlu ve Hatip Hasanların Mustafanın kızı Rayime'nin torunu Adem'in ve Zehranın  NİLAY adında  19 Mayıs 2010 tarihinde Çarşamba günü   bir kızları dünyaya geldi  Atatürkün Samsuna çıkış günü ve 19 Mayıs 1919 da bu tarihte aynı zamanda bu gün Gençlik ve Spor Egemenlik Bayramı olarak kutlanacak . Yılmaz ve Raviyenin ailesine sevinç ve mutluluklar diler NİLAY'a sağlıklı ve mutlu yıllar i anneli babalı büyümesini temeni ederim .

 
. Ediz de Tursunköylülerin arasına katıldı .Kör Eminlerin  Hamit ve Kovancılardan Şaban ağlar'ın Halil'in kızı Halime oğulları Fedayim . Fedayimin eşi Çanakkaleden Gülüzar oğulları Ferit'in  ve eşi Kılıç köyden Emine ,  EDİZ adında 08 06 2010 yılında Salı günü dünyaya gelmiştir . Bütün Tursunköylüler adına Fedayim ve Gülizar'ın ailesine sevinç ve mutluluklar,  EDİZ' e sağlıklı  mutlu yıllar ve. anneli babalı büyümesini cenab'u allahtan dilerim .

                                                                                      
Doğum Haberleri

Kör Eminlerin Hamit'in Oğlu İsmail'in ve Atiye'nin kızları Elif 24 Kasım 2010 Çarşamba günü dünyaya geldi. Bütün Tursunköylüler adına Hamit ve Halime'nin ailesine sevinç ve mutluluklar diler Elif'' e sağlıklı ve mutlu dolu yılar diler ,anne babalı büyümesini temeni ederim .


Hatiphasan sülalesinden Ahmet oğlu İbrahim ve eşi Şerife'nin kızı Anife ile Bülent'in oğlu Doruk 17 Aralık 2010 Cuma günü dünyaya geldi.
Tursunköylüler adına İbrahim ile Şerife'nin ailesine ve İbrahim'in Dünürlerinin ailesine sevinç ve mutluluklar dilerim Doruğ'a e sağlıklı ve mutlu dolu yılar diler ,anne babalı büyümesini temeni ederim .


Hatiphasanların sülalesinden Eşrefin torunu Zayit'in oğlu Mehmet ve Selime'nin 25 Aralık 2010 cumaertesi günü Mehmet Efe adında bir oğulları dünyaya geldi.Tursunköylüler
adına Zayit Ve Müzeyyen ailesine sevinç mutluluklar dilerim
Mehmet Efe'ye sağlıklı ve mutlu yıllar diler,anne babalı büyümesini dilerim . 


Nasıfların İlyazın oğlu Zelkif'in torunu ,Serpil ve Gökhan  çocukları dünyaya gelmiş  Bütün Tursunköylüler adına Zelkif ile eşi Fatm'nın ailesine ve büyük anne Ümü'ye sevinç mutluluklar dilerim . 
 

 





2 yorum:

  1. Bu sitede emyi genlerin elerine sağlık başarılarının devamını bekler Tursunköylülerinde bu siteye önem göstermelerini rica ederim

    Reyhan'ın yorumu

    YanıtlaSil
  2. Reyhan yazmış olduğun bu yorum için sana teşekkür ediyorum . Gelecekte çeşit alanda yazılı yorumlarını beklerim .

    Saygılarımla:

    YanıtlaSil