sayaç

Tursunköylüler Görüşme Platformu Ve Sohbet Köşesi





SAYGIDEĞER TURSUNKÖYLÜLER, FACEBOOC SAYFASINDA YER ALAN TURSUNKÖYLÜLER GÖRÜŞME PLATFORMU VE SOHBET KÖŞESİ ÇOK RABET GÖRDÜ .UMARIM TURSUNKÖY İNTERNET SİTESİNE TAŞIDIĞIMIZ YİNE BU GÖRÜŞME PLATFORMU'NA  KÖYLÜLERİMİZ ÜYE OLURLAR VE BU PLATFORUM KÖŞESİNDE GÖRÜŞME VE SOHBET KÖŞESİNDE BULUŞURLAR .  BU KÖŞEDE ORTAK OLAN KÖY İLE  İLGİLİ  VE DİĞER ETKİNLİKLER TARTIŞILIP ARALARINDA GÖRÜŞ BİRLİĞİ  YAPARAK ,BİR TAKIM KONULAR PAYLAŞILIR .
     

                        Saygıdeğer Tursunköylüler birlik beraberliğimizi kanıtlamak için işte gördüğünüz Tursunköylülerin Buluşma gecesi kanıtlıyor ,Tursunköylülerin daha bir kısmı yok burada sadece Esenyurt Kıraç köylülerimiz burada görülüyor .


                                                               
                            
                                                               
                                                                          





































4 yorum:

  1. Bu sitede emeği geçen'in elerine sağlık cok mükemel bir site olmuş bu siteye Bütün Tursunkölülerin sahip cıkmalarına ve de sürekli ziyaret etmelerini davet ediyorum bu siteye saygı gösterin cünkü bu site sayesinde bütün köylülere ulaşabilirsiniz ve de bu site sayesinde bir cok bilgiye ulaşabilir ve sahip cıkabilirsiniz.Lütfen üye olun
    saygılarımla

    Bu siteye cok büyük emek verilmiş cok göz nuru dökölmüş onun için hafife almayın lütfen.

    Emre Özgür

    YanıtlaSil
  2. Umarım bu siteden bütün Tursun köylülerin bilgisi vardır,yönetim olarak alınan yeni oluşum ve birlik için herkesin katılımlarını bekliyoruz.

    HALİL ŞEN

    YanıtlaSil
  3. Bu sitede yorumlarını yazan Emre Özgür'e ve Halil Şen'e sonsuz teşekkürlerimi ,sevgi saygı dileklerimi sunarım .

    YanıtlaSil
  4. Tursunköylüleri bu buluşma sofrasında bir araya geldikleri gibi başka birlik beraberlik toplantılarında ve diğer eğlence piknik gibi önemli olan merasimlerde de birlik bereber olarak her zaman tek vücut olarak tek yumruk olarak kenetlenerek hiç kimsenin ayıramadığı bu birlik beraberliğin 13 yıldan beri sürdürülen geleneksel eğlence piknimizin nice yıllar devam etmesini birliğimizin de devamını dilerim .

    YanıtlaSil